de Weiden - Kinderfeestje

Wilt u eens wat anders, dan bestaat de mogelijkheid uw kinderfeestje bij ons op de boerderij te houden. Wij nemen u graag het een en ander uit handen.

U word samen met de kinderen ontvangen in onze gezellige ontvangstruimte met koffie en iets lekkers. Voor de kinderen is er fristi of chocomel. Er zal een kort filmpje getoond worden waarin onder andere het melken van onze koeien te zien is.

We hebben verschillende mogelijkheden; voor de allerkleinste hebben we een leuke rondleiding langs alle dieren die gevoerd en geknuffeld mogen worden.

Als de kinderen al wat ouder zijn, en kunnen lezen en schrijven, dan kunt u kiezen voor een educatieve speurtocht ("schatkist avontuur") over de boerderij. De kinderen gaan via een ronde langs onze dieren (waar ze vragen mogen beantwoorden over deze dieren) op zoek naar de schatkist.

Als er nog ruimte is, dan zijn de pony’s Akbhar Bhaqir en Dixie aan de beurt waar de kinderen (onder begeleiding) even op mogen rijden, en mogen ze eventueel samen met Bennie een ritje op de tractor maken.

Na afloop krijgen de kinderen een gevuld knapzakje, en een echt “boerenknecht” diploma.
Alle programma's zullen ongeveer 2 uur in beslag nemen.
Kosten voor de rondleiding en voeren van de dieren zijn €10,00 p.p (incl. drinken) Kosten voor het "schatkist" avontuur zijn €12,00 p.p (incl. drinken).
U kunt het programma afsluiten met patat en een knakworst. De kosten hiervoor zijn €2,00 p.p