De Weiden - Coaching en begeleiding

De Weiden - coaching en begeleiding is een onderdeel van de Weiden melkveehouderij. Dit deel van het bedrijf wordt volledig gerund door Monique. Zij is een erkend (paarden)coach en de praktijk is ingeschreven in het kwaliteitsregister van het VPCN.

Begeleiding op maat

Monique helpt je als je vastloopt op bepaalde gebieden, je hoofd overuren maakt en je jezelf voorbij loopt. Ze is er zowel voor jongeren, als voor volwassenen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Monique helpt je op een positieve manier naar jezelf te kijken en te beseffen: ik mag er zijn!

De coaching en begeleiding door Monique bestaat uit luisteren, de juiste vragen te stellen, en je daar waar nodig is een spiegel voor te houden en te confronteren. Je krijgt inzicht in belemmerende patronen, de knelpunten in je leven, en leert weer in je kracht te staan.

Bij De Weiden – Coaching en begeleiding ben jij als individu belangrijk. De individuele sessies kunnen zowel met, als zonder de hulp van onze pony’s plaatsvinden. De keus is geheel aan jou, maar weet dat paarden en pony’s inzicht kunnen geven in zaken die anders wellicht niet aan bod zouden komen. Paarden reageren direct op datgene wat ze bij jou voelen.

Het coachen met paarden is puur, laagdrempelig en zorgt dat men sneller tot de kern komt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Op de website vind je nog veel meer informatie. De kleinschaligheid, het contact met de natuur en de weidse uitzichten, maken van deze vorm van coaching en begeleiding een unieke ervaring.