de Weiden - coaching en begeleiding

De Weiden "coaching en begeleiding is een onderdeel van de Weiden melkveehouderij. Monique neemt dit gedeelte geheel voor haar rekening. 

 

Als je vastloopt op bepaalde gebieden, maakt je hoofd overuren en loop je jezelf wellicht regelmatig voorbij. Als je je uiterste best doet om "de ballen in de lucht te houden", kom je wellicht niet meer aan jezelf toe. En het kan ook nog eens zo zijn dat je jezelf onderaan het prioriteitenlijstje zet, want het kan een gewoonte geworden zijn. En ben je ook nog eens veel kritischer voor jezelf als je voor anderen bent. 

Herken je dit?

Ik help je graag hier verandering in te brengen om op een andere, voor jezelf positievere manier in beweging te komen en van belemmerende overtuigingen en patronen af te komen.

De begeleiding kan plaats vinden MET maar ook ZONDER pony's echter.......

EEN SESSIE BIJ DE PONY'S ZEGT MEER ALS 1000 WOORDEN

Door de feedback die de pony jou geeft in een sessie krijg je bijvoorbeeld (meer) inzicht in je eigen manier van handelen, je gedrag of je overtuigingen. En dat is  handig, want met behulp van een professionele coach kan dit vervolgens weer vertaald worden naar jouw dagelijkse praktijk. 

Je wordt je veel meer bewust van je omgeving, je eigen rol daarin en wat je misschien kan of wilt veranderen.
Voor meer informatie: www.deweidenpaardencoaching.nl 

De begeleiding bestaat uit het luisteren, juiste vragen te stellen, en daar waar nodig een spiegel voor te houden en te confronteren. 
Op deze manier help ik je om op een andere (positievere) manier naar jezelf en je situatie te kijken. Op deze manier wordt je je bewust van belemmerende patronen en overtuigingen, die je in de weg zitten je doelen te bereiken, kwaliteiten in te zien en in je kracht te gaan staan. 
Wanneer deze patronen doorbroken worden, komt er ruimte om meer bij je gevoel te komen. Op deze manier zul je weer (vernieuwende) inzichten krijgen die je helpen bijvoorbeeld bij het maken van de juiste keuzes.

             

              Monique is gecertificeerd coach met het paard als spiegel. Er worden geregeld bij,-en nascholingen gevolgd. 
              De praktijk is ingeschreven in het kwaliteitsregister van het VPCN