Feest

De perfecte locatie voor een gezellig feestje? Ook dan bent u bij De Weiden aan het juiste adres. Wij hebben een ideale ruimte voor onder andere bedrijfsuitjes, buurtfeesten of familie uitjes. Er is van alles mogelijk en we denken graag met u mee.

Smakelijk eten

In onze nette (verwarmde) ruimte op het boerenerf kunt u niet alleen genieten van elkaar, maar ook van een heerlijk warm en koud buffet. Voor kleinere hapjes kan eveneens gezorgd worden. Alle producten die we gebruiken zijn zoveel mogelijk vers en (als het seizoen het toe laat) verkregen uit eigen tuin. We bereiden bovendien al het eten zelf en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Samen met u maken we er een onvergetelijke avond of middag van.

Een vleugje extra feestvreugde

Enkel een gezellige feestavond of -middag op boerderij De Weiden is al erg leuk. Wilt u net dat beetje extra? Combineer uw feest of bijeenkomst op onze boerderij dan met een huifkartocht bij De Hemmelehoeve uit Lievelde, onderga een teamsessie coachen met paarden of maak het feest compleet met een muzikale omlijsting van zanger Buddy van Zutphen. Een specialist in achtergrondmuziek!