Kinderfeestje

Is uw zoon of dochter helemaal gek van koeien, paarden, tractoren of pony’s? Wat is er dan leuker dan een kinderfeestje vieren op een echte boerderij? Bij De Weiden is er van alles mogelijk en zorgen we voor een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Informatief en leuk

We beginnen het kinderfeestje met een ontvangst in onze gezellige ontvangstruimte. U krijgt een kopje koffie met iets lekkers, voor de kinderen is er Fristi of Chocomel. Vervolgens zal er een kort filmpje getoond worden, waarin onder andere het melken van onze koeien te zien is.

Voor het verdere verloop van het kinderfeestje zijn er diverse mogelijkheden. De allerkleinsten kunnen mee met een leuke rondleiding langs alle dieren die ze mogen voeren én knuffelen.
Kinderen die al wat ouder zijn en kunnen lezen en schrijven, gaan op schatkist avontuur! Een educatieve speurtocht over de boerderij langs alle dieren (waar ze ook wat vragen over mogen beantwoorden) met als einddoel de schatkist.

Als er nog tijd over is, mogen de kinderen (onder begeleiding) nog even rijden op de pony's Akbhar, Bhaqir en Dixie. Ook is er de mogelijkheid om samen met Bennie een ritje op de tractor te maken. Na afloop van het kinderfeestje krijgen de kinderen een gevuld knapzakje en een echt boerenknechtdiploma.

Tarieven

Een kinderfeestje op de boerderij duurt ongeveer 2 uur.

  • De kosten voor een rondleiding en het voeren van de dieren zijn € 10,00 p.p. (incl. drinken)
  • De kosten voor het schatkist avontuur zijn € 12,00 p.p. (incl. drinken).
  • U kunt het programma ook afsluiten met patat en een knakworst. De kosten hiervoor zijn € 2,00 p.p.