Coachen met paardenkracht

 

Dit deel van het bedrijf wordt volledig gerund door Monique. Zij is een erkend (paarden)coach en de praktijk is ingeschreven in het kwaliteitsregister van het VPCN.

 

Welkom bij de Weiden coachen met paardenkracht, een professionele, bloeiende coachpraktijk en gespecialiseerd in het coachen met paarden.  
Ik (Monique) ben al mijn hele leven bezig met deze prachtige, en gevoelige dieren die een uniek perspectief zullen geven op jouw huidige levensvisie.

In samenwerking met de pony's kan ik jou bijstaan en helpen met meerdere vormen van coaching. 

Hier ben ik volledig voor gecertificeerd en ik ben aangesloten bij de VPCN.

Lees vooral verder als je hier meer over wilt weten.

Monique helpt je als je vastloopt op bepaalde gebieden, je hoofd overuren maakt en je jezelf voorbij loopt. Ze is er zowel voor jongeren, als voor volwassenen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Monique helpt je op een positieve manier naar jezelf te kijken en te beseffen: ik mag er zijn!

De coaching en begeleiding door Monique bestaat uit luisteren, de juiste vragen te stellen, en je daar waar nodig is een spiegel voor te houden. Je krijgt inzicht in belemmerende patronen, de knelpunten in je leven, en je leert weer in je kracht te staan.

Bij De Weiden coachen met paardenkracht ben jij als individu belangrijk. De individuele sessies kunnen zowel met, als zonder de hulp van onze pony’s plaatsvinden. De keus is geheel aan jou, maar weet dat paarden en pony’s inzicht kunnen geven in zaken die anders wellicht niet aan bod zouden komen. Paarden reageren direct op datgene wat ze bij jou voelen.

Het coachen met paarden is puur, laagdrempelig en zorgt dat men snel(ler) tot de kern komt. 
Het spreekt voor zich dat we de pony's of paarden geen kunstjes leren! De dieren reageren vanuit hun natuurlijke instinct. 

Er wordt niet gereden. Alle oefeningen vinden vanaf de grond plaats, in een veilige en vertrouwde setting. 

 

 

Veelzijdige, ervaren gesprekspartner

Vanuit mijn praktijk ontvang ik jongeren en volwassenen die vast dreigen te lopen in het dagelijkse leven en de maatschappij waar zij onderdeel van zijn. Om je een overzicht te geven van de verschillende soorten coaching die ik aanbied, heb ik deze hieronder op een rijtje gezet.

Coachen met paardenkracht - hoe werkt het? 

Coaching voor jongeren - voor jongeren die vast dreigen te lopen. 

Life coach voor volwassenen - voor volwassen, gemiddeld opgeleide 30+ vrouwen die hun mooiste leven willen gaan leven. 

Team coaching - voor teams.

Coaching op locatie - voor eigenaren die problemen ondervinden in de verbinding met hun viervoeter.