Rondleidingen op het erf

De rondleidingen op onze boerderij worden verzorgd door Monique. Tijdens een rondleiding vertellen we u alles over de boerderij, kunt u met eigen ogen aanschouwen hoe we onze koeien huisvesten en ziet u hoe ze in de zomer heerlijk liggen te zonnen in de wei. Graag laten we u ook kennismaken met onze andere dieren, zoals de geiten, de pony’s en de katten.

Rondleidingen zijn het gehele jaar door mogelijk en kunnen op afspraak plaatsvinden van maandag t/m zondag.

Rondleidingen: regels en tarieven

Hygiëne staat binnen ons boerenbedrijf hoog in het vaandel. Wij zullen u vragen overschoenen te dragen tijdens de rondleiding en eventueel uw schoenen te ontsmetten op een speciaal daarvoor bestemde mat. Aangeraden wordt dichte schoenen aan te doen in verband met de veiligheid. Honden zijn in verband met hygiëne tijdens de rondleiding helaas niet toegestaan (er is eventueel een kennel aanwezig waar uw hond in kan).

De kosten van de rondleiding zijn € 10,00 per persoon. Kinderen onder 5 jaar zijn gratis. Bij grotere groepen hebben wij speciale tarieven. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Voor het meelopen van een melkbeurt vragen wij een vergoeding van € 15,00 per persoon (maximaal 2 personen per melkbeurt).

Wilt u de rondleiding combineren met een huifkartocht in de buurt of meer weten over onze regels? Wij vertellen u er graag meer over.