Verkooppunt Kompleet Vers Voer (KVV) 

Voeren zoals de natuur het bedoeld heeft!

Wij voeren onze honden al sinds 2007 vers vlees en naar alle tevredenheid. De oudste honden krijgen KVV, voor de jongste honden stellen we het voedsel zelf samen volgens de BARF (bones and raw food) methode. 

Geen gezondheid zonder goede voeding

Diepvries vers vleesvoeding is de nieuwe trend in honden en kattenvoer. Het is voeding die is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften. Vers vleesvoeding bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen. 

Een biologische versie van deze voeding bestond er nog niet in Nederland, maar is nu een feit dankzij Bandit.

Bandit biologische voeding bevat vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Bandit verkoopt diverse smaken complete voeders voor de hond en de kat en losse kauwproducten, zoals rauwe botten en stukken pens. Daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (smaak) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten Aan Bandit voeding worden er geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product. 


Wij zijn een officieel verkooppunt van verschillende soorten KVV waaronder Bandit. Bestellingen kunnen geplaatst worden via logeerboerderijdeweiden@gmail.com 
We zullen ons uiterste best doen om de bestelling dezelfde week nog te leveren.