Kompleet Vers Voer (KVV) - Bandit

Voeren zoals de natuur het bedoelt heeft!

Wij voeren onze honden al sinds 2007 vers vlees en naar alle tevredenheid. De oudste honden krijgen KVV, voor de jongste honden stellen we het zelf samen volgens de BARF (bones and raw food) methode. Via de site www.barfplaats.nl is veel informatie te vinden. 

Geen gezondheid zonder goede voeding

Diepvries vers vleesvoeding is de nieuwe trend in honden en kattenvoer. Het is voeding die is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften. Vers vleesvoeding bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen. 

Een biologische versie van deze voeding bestond er nog niet in Nederland, maar is nu een feit. Biologische voeding bevat vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker voeding.


Wij zijn officieel verkooppunt van Bandit. Bestellingen kunnen geplaatst worden via info@de-weiden.nl
We zullen ons uiterste best doen om de bestelling dezelfde week nog aan u te leveren. 


Bandit verkoopt diverse smaken complete voeders voor de hond en de kat en losse kauwproducten zoals rauwe botten en stukken pens en daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (smaak) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten. Alleen de wild mix en de vis mix mogen het eko-keurmerk niet dragen omdat vis en wild nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar is. Het Skal keurmerk wordt alleen verleend als er ten minste 95% biologische grondstoffen verwerkt worden en dat ook aangetoond kan worden met de benodigde certificaten. Bij Bandit Diervoeding is te allen tijde na te gaan waar de verschillende grondstoffen vandaan komen.

Er worden ook geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product. Er is geen enkele voeding op de markt waar geen synthetische toevoegingen in voorkomen. 

Alle voedingstoffen komen uit de natuurlijke grondstoffen waardoor het een extreem zuivere voeding is. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat de hond of kat kan genieten van een optimale gezondheid. Voor een zachte, glanzende vacht, voor sterke botten en spieren, voor schone tanden en vooral voor goed werkende darmen en weinig ontlasting: Bandit Diervoeding.