Over ons

Bennie (1965) is geboren en getogen op de boerderij in Weerselo. Samen met zijn vader Bernard Weiden senior zwaaide hij de scepter op de boerderij die tot 2010 in Weerselo stond. Hoewel de woning nog bestaat, is het boerenbedrijf in juni 2010 verhuisd naar Beltrum.

Het boerenbedrijf was eerst een gemengd bedrijf (varkens en koeien), tegenwoordig zijn er alleen nog koeien gehuisvest voor de veehouderij en de productieketen.

Bennie is boer in hart en nieren, en de boerderij is zijn trots. Hij deelt dan ook graag zijn verhalen, het werk en zijn erf met de mensen die de boerderij bezoeken.

Monique (1967) is geboren en getogen in Venlo. Van huis uit is zij paardenverzorgster en hondentrimster. Na diverse studies kwam ze in 1995 in Deventer terecht en runde hier 15 jaar lang haar eigen hondentrimsalon. In 2010 heeft ze haar hondentrimsalon verkocht om samen met Bennie op de boerderij te gaan wonen en werken. 

Het leven op de boerderij is totaal anders dan wat Monique gewend was. Wel is ze megatrots op het bedrijf dat ze samen met Bennie, door de jaren heen heeft opgebouwd. Een multifunctionele veehouderij die al vele stormen heeft doorstaan. 

Bennie en Monique hebben beiden één grote passie: leven en werken met mens en dier