De Weiden - Coachen met paardenkracht

De Weiden coachen met paardenkracht is onderdeel van de Weiden melkveehouderij, maar heeft een eigen website: https://www.deweidenpaardencoaching.nl/.

Dit deel van het bedrijf wordt volledig gerund door Monique. Zij is een erkend (paarden)coach en de praktijk is ingeschreven in het kwaliteitsregister van het VPCN.

 

 

Monique helpt je als je vastloopt op bepaalde gebieden, je hoofd overuren maakt en je jezelf voorbij loopt. Ze is er zowel voor jongeren, als voor volwassenen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Monique helpt je op een positieve manier naar jezelf te kijken en te beseffen: ik mag er zijn!

De coaching en begeleiding door Monique bestaat uit luisteren, de juiste vragen te stellen, en je daar waar nodig is een spiegel voor te houden en te confronteren. Je krijgt inzicht in belemmerende patronen, de knelpunten in je leven, en leert weer in je kracht te staan.

Bij De Weiden coachen met paardenkracht ben jij als individu belangrijk. De individuele sessies kunnen zowel met, als zonder de hulp van onze pony’s plaatsvinden. De keus is geheel aan jou, maar weet dat paarden en pony’s inzicht kunnen geven in zaken die anders wellicht niet aan bod zouden komen. Paarden reageren direct op datgene wat ze bij jou voelen.

Het coachen met paarden is puur, laagdrempelig en zorgt dat men sneller tot de kern komt. 

 

 

Sinds 2021 is Monique ook gecertificeerd autismecoach en begeleidt ze mensen met (kenmerken van) autisme die meer rust en minder stress in hun leven willen ervaren. Geen wachttijden en je hoeft geen diagnose te hebben!

 

Wat heb jij nodig? 

  • Een coach die snapt wat autisme is en op jouw persoonlijk kan inzoomen
  • Praktische en to the point coaching, geen geneuzel of jarenlange therapie, maar kort en krachtig aan de slag.
  • Helderheid over hoe je jouw inzichten vertaald naar de dagelijkse gang van zaken, zodat je ook effect merkt.
  • Soms gewoon even uitblazen, maar meeste tijd concreet aan de slag.
  • Je eigen vaardigheden aanscherpen, zodat je goed uit je woorden komt en miscommunicatie voorkomt.
  • Een handleiding voor het leven ontwikkelen, waardoor je gewoon begrijpt hoe autisme bij jou werkt en hoe je meer plezier in het leven hebt.
  • Niet meer uitvogelen hoe je samen met partner, vriend of collega een goed gesprek kunt voeren, maar de kern aanpakken.

Wil jij meer weten over de coachpraktijk? Laat een bericht achter en Monique neemt binnen 24 uur contact met je op. 
Of neem eens een kijkje op de website