Avonturen van Ravi -week 1

Hallo allemaal, graag wil ik mij voorstellen: ik ben Ravi een grote poedel reu en ze noemen mij particolor of de Franse krulhaar of zoiets......nou maakt mij niet zoveel uit hoor. Voel me gewoon hond.
Geboren en opgegroeid in een warm nest in Didam bij ontzettende lieve hondenvrienden Arjen,  Henk en Mario. Grote lol dat we hadden want we waren met 9. Ik heb nog 6 zusjes en 2 broers.
De laatste dagen waren helemaal niet zo gezellig. Mijn hondenmensen waren een beetje verdrietig en ik hoorde ze zeggen dat we zouden gaan verhuizen naar heel lieve mensen. 
Nou ja zeg, hier was het toch goed!! Maar mijn hondenmensen zeiden dat we zouden gaan uitvliegen. Haha ze snapten het geloof ik niet......we zijn toch honden en geen vogels?
Maar ze hadden gelijk hoor. Gisteren, net op sinterklaas zijn al 4 zusjes en 2 broers " uitgevlogen" . Eerst moesten we nog op de foto in een of ander vreemd kistje......hoe verzinnen ze het he.......
Maar goed gisteravond waren we in 1 keer nog maar met zijn drieën.  Och eigenlijk ook wel fijn  alle aandacht voor ons.
Maar vanmorgen zag ik een van mijn hondenmensen weer verdrietig, en hij zei dat ook wij vandaag zouden uitvliegen.  Ppppoffffff Nou ja zo stoer als ik ben, heb ik het maar over mij heen laten komen.  Stonden er vanmorgen toch 2 mensen voor de deur die zeiden dat ze blij waren dat het eindelijk zo ver was. Pppfff zoiets verzin je toch niet, maar zoals ik al zei " ik ben stoer" .
Ik werd opgepakt door mijn eigen hondenmens en in een auto gezet in een bench, moederziel alleen. En wat het ergste was, het was ook nog eens een gele auto, met allemaal poedel stickers erop.   dat dan weer wel.
Mijn hondenmens gaf mij een knuffel en die 2 andere gingen rijden.
Na eventjes gereden te hebben kwam ik op een plek waar ik al eens eerder geweest ben, een boerderij waar het rook naar koeien en zo......
Och maar eigenlijk was het best tof. Ik kwam een paar andere honden tegen waarvan 2 dezelfde krullen hebben als ik, ook franse krulharen???? Och ze waren wel aardig en mocht gelijk alle andere dieren zien; geiten, pony s, vogels,  koeien. Die grote vogels vind ik nog niet zo prettig.......schreeuwen joh.....bbbrrrrr doet pijn aan mijn oren. 
Maar geloof dat het verder wel oké is hier. Ik krijg mijn natje en mijn droogje en deze hondenmensen zijn ook wel lief geloof ik. Ik moet alleen af en toe in zo´'n " gevangenis " wat ze puppieren noemen omdat ze bang zijn dat ik te weinig rust krijg of iets ga slopen. Ppppffff ik toch niet.
Maar laat het wel horen hoor dat ik het er niet mee eens ben. Alleen lijken de mensen doof of ze doen net alsof, want ik moet er wel in blijven. Nou ja ik was stoer he........
Verder geloof ik dat ik in mijn nieuwe huis en bij mijn nieuwe mensen wel kan wennen. Genoeg te beleven hier. 
Heb vanmiddag zelfs al kippen gevoerd,  pony s en kalveren. Knap toch?
Maar lieve hondenmensen in didam en mama Yindi  ik mis jullie wel hoor.
Komen jullie snel eens kijken naar mijn " nieuwe " huis.
Knuffel
Ravi