Avonturen van Ravi - deel 4


Ik ben inmiddels alweer bijna 4 weken bij mijn nieuwe hondenmensen. Het is hier leuk, en geloof dat ik vriendjes heb gemaakt met een rode herder. Ze heet Dinka, mooie dame maar wel erg duidelijk hoor. Maar is ook de enige die met mij wil spelen. Die andere krullebollen laten mij een beetje links liggen. Nou ja van die oude oma snap ik het wel want die slaapt erg veel. Soms wil ze wel met mij spelen, maar ik moet dan wel voorzichtig doen zegt mijn honden vrouw want ze staat niet meer zo vast op de pootjes. Nou ik doe mijn best maar is best moeilijk hoor.
Die andere krullenbol kan ik geen hoogte van krijgen......is net of hij mij een beetje eng vind of zo? Nou ja het zal wel los lopen. 
Ik heb het wel druk hoor. Ze zijn hier de hele dag bezig.
S nachts moet ik nog steeds in een gevangenis of zo. Maar eigenlijk is het ook wel prima, gewoon mijn eigen plekje!
Het eten is ook top hier, lijkt wel een 4 sterren restaurant.  Ik krijg elke dag iets anders te eten en alles is even lekker.
Soms ben ik wat ongeduldig en spring ik en maak ik ( volgens mijn vrouw) teveel herrie, want blaffen kan ik wel hoor, woef woef haha. Mijn vrouw vind dat niet goed en zegt dat ik maar moet wachten op mijn eten als ik rustig ben, nou ja zeg. Maar doe dat wel braaf hoor anders moet ik nog langer wachten. Ze is best streng hoor, dan kun je beter de hondenbaas hebben...  daar mag ik alles van maar die snapt het honden gedrag niet zo geloof ik.
Ik ga af en toe alleen met de vrouw wandelen en soms mag de rest van de familie ook mee. En dat is best gezellig. Gaan we met zijn allen naar een groot weiland en kunnen we mooi even crossen,  te gek. Maar daar word je wel moe van hoor.
Ik leer ook luisteren zegt mijn vrouw. Ze heeft een klein apparaatje wat ze een clicker noemt geloof ik. Ik moet dan allerlei dingen doen en als zij dat dan goed vind, klikt ze met dat ding en krijg ik iets lekkers. Zo kan ik al zitten op commando,  en nu ga ik leren hoe ik moet gaan liggen. Niet moeilijk natuurlijk maar ze zegt dat ik dat op commando moet doen. Och peanuts voor mij als poedel.
Ik ben nu ook al een paar keer in die grote koeienstal geweest en die ruimte waar ze die beesten melken.  Nou die beesten zijn mij nog wat te groot hoor......bbbrrrr
@Ravi