Avonturen van Ravi - deel 5


Het is alweer even geleden dat ik iets liet horen. Maar ben ook zo druk hier op de boerderij.
Het is en blijft hier best wel tof. Ik krijg nog steeds mijn natje en droogje op zijn tijd en ik speel de hele dag met mijn tante.
Mijn vrouw zegt af en toe dat ik rustig moet doen met oma  maar hoe dan......ik ben gewoon een blij ei, en dat laat ik graag zien  woef. 
Die koeien die ze hier hebben vind ik nog wel wat spannend hoor.....groot, pppfff en ze maken veel kabaal, teveel voor mijn gevoelige oren.
Maar die kleine koeien krijgen van de boer heerlijke brokjes,  ze zeggen dat ze niet voor honden zijn maar ze zijn lekker....joepie.
Ik begin hier nu een beetje de weg te kennen en weet nu hoe ik er kan komen zonder dat de vrouw dat in de gaten heeft, dacht ik......
Maar ze komt er achter hoor,  en is dan boos geloof ik en negeert  mij dan, nou ja zeg. En dat vind ik best erg hoor als ze mij negeren.
Ze zegt " je moet die kroketten eens uit je oren halen " .....hoezo kroketten? Zou ze dan niet snappen dat ik best op mezelf kan passen, en best wel weet wat goed voor mij is?
Nou ja ik probeer mijn best te doen want ik vind het ook niet leuk als ze boos is of mij negeert.
Ik ga ook steeds vaker met de vrouw alleen op stap. Leuk joh. We gaan dan in de auto en rijden sreeds naar een andere plek. Ze zegt dat dit goed voor mij is.  En ik vind het ook best leuk. 
Maar als die anderen mee gaan is ook tof hoor.  Heb ik in elk geval iets om mee te spelen en te treiteren, haha.
S nachts slaap ik nog steeds in die gevangenis.  Omdat ik nog niet zindelijk ben of zoiets.  Ja hé hallo  als ik moet plassen dan moet ik toch plassen........komt allemaal wel goed zegt ze!
Ik ken al wel wat commando s die ze mij geleerd heeft. En dat is ook nog eens om te doen want ik krijg dan allemaal lekkere hapjes. Top toch!!
Volgens mij vallen mijn tanden er binnenkort ook uit......pppfffff zo n raar gevoel in mijn mond  en dan moet ik iets hebben om te knagen. En dan gaat dat vreemde gevoel ook weg.
Gelukkig hebben ze hier genoeg om te knagen.
Lieve mensen tot een volgende keer
@Ravi