Avonturen van Ravi - deel 6

Hoi allemaal,  alweer even geleden. Maar zo druk hier op de boerderij......maar het is nog steeds tof alhoewel......misschien ook wel niet want ik heb al een paar kennis gemaakt met een stroomdraad. So he dat doet pijn!!
Mijn vrouw zegt steeds " tja je moet het toch een keer leren" , nou ja zeg ze heeft me tot nu toe steeds beschermd en nu moet ik het zelf allemaal uitvogelen.  Niet leuk hoor.  En ben me echt een hoedje geschrokken van dat draad. En ik neem het haar echt wel kwalijk hoor dat ze mij niet gewaarschuwd heeft. Wat denkt ze wel niet? Ik vind haar gewoon even niet leuk en laat ik ook merken ook. Nu stopt ze me ook nog druppels in mijn bekkie om niet teveel stress te hebben .... pppfffff
Dat bekkie is ook nog wel een dingetje want al mijn tanden zijn zo n beetje uitgevallen en komen weer nieuwe voor in de plaats.  En dat voelt niet prettig.
Voordeel hiervan is wel dat ik nu bijna alles kan eten zonder dat ze alles tot gort slaat.
Ben ook alweer 2 keer bij die dokter geweest. Nu heeft ze me echt een prik gezet. Nou ik heb het ze laten horen hoor.  Ben toch niet gek.
Maar mijn vrouw zegt dat ik er nu het eerste jaar van af ben, gelukkig. Wat een gedoe zeg!!
Mijn grote " broer" Floyd begint me leuk te vinden geloof ik. Hij wil in elk geval met me spelen en ik mag met hem samen op de bank zitten. Dat is dus best tof, nietwaar?
Die rooie die mij eerst zo leuk vond, begint me steeds meer af te bekken,  pppfff echt een vrouw denk ik. We spelen nog wel hoor alleen geeft die muts nu eerder haar grenzen aan.
Oma Bantu wijst me nog steeds de weg en is nog steeds in voor een spelletje. 
S avonds als het donker is en we moeten nog een keer naar buiten om te plassen, dan wijs ik haar de weg. Goed van mij toch   zo help je elkaar mooi toch!!
De koeien zijn er ook nog steeds, maar vind ze eigenlijk nog steeds best wel groot, en een kabaal dat ze maken, ppppf niet goed voor mijn gevoelige oren!
Maar zal best allemaal goed komen hier. Op dit moment vind ik best even wat dingen spannend die eerder zo leuk waren. Is de leeftijd zegt mijn vrouw. Nou ja dat zal dan wel.
Ik ga wel steeds verder met wandelen en dat is best tof. Daarna krijg ik dan te eten en dan lekker naar dromenland.
@Ravi