De Weiden - logeren

Een weekendje weg, genieten van de rust, stilte, ruimte en al onze dieren. U bent van harte welkom op onze boerderij. We laten de kinderen de boerderij "beleven". 

Mee met Bennie op de tractor, samen met Monique en een van de honden de koeien uit de wei halen, het voeren van de alpaca's, kippen, pony's, konijnen, varkens en geiten. Alles is mogelijk!! Wij staan garant voor een onvergetelijk avontuur op de boerderij.

Onze boerenkamers zijn boven onze ontvangstruimte gerealiseerd;  2 eenvoudige maar gezellige kamers (Ot en Sien) met in totaal 5 comfortabele bedden met verstelbare matrassen.

Alle matrassen worden jaarlijks gereinigd door Eurodream.

Er zijn 2 toiletten aanwezig, en een douche die men deelt. Honden zijn, in overleg, van harte welkom. Men dient wel rekening te houden met een trap die naar de kamers gaat. Onze accommodatie is helaas (nog niet) geschikt voor minder valide mensen.

De locatie is prima geschikt als uitvalsbasis voor een langere fietstocht met overnachting, of voor een langere tocht te paard/pony. Een paarden box inclusief hooi (krachtvoer in overleg) staat tot u beschikking.

 

Kosten: 

KAMER OT (2 personen) per nacht: €60,00,  per week (6 nachten):  €330,00 

KAMER SIEN (3 personen) per nacht: €90,00, per week (6 nachten): €520,00

Verplichte eindschoonmaak €50,00 wat bij de boeking voldaan dient te worden. 

De prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden en toeristenbelasting (€1,25 p.p.p.n). Handdoeken en ontbijtservice zijn niet inbegrepen. 

Gratis WIFI.      

Voor nadere informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Monique

Mocht u willen boeken, en heeft u binnen 24 uur nog geen  bericht van ons gehad, wilt u dan zo vriendelijk zijn telefonisch contact op te nemen met Monique: 06-29506548