De Weiden - logeren

Een weekendje weg, genieten van de rust, stilte, ruimte en al onze dieren. U bent van harte welkom op onze boerderij. We laten de kinderen de boerderij "beleven". 

Mee met Bennie op de tractor, samen met Monique en een van de honden de koeien uit de wei halen, het voeren van de alpaca's, kippen, pony's, konijnen, varkens en geiten. Alles is mogelijk!! Wij staan garant voor een onvergetelijk avontuur op de boerderij.

 

Vanaf 1 september 2019 verzorgen wij geen ontbijtservice meer. Hier dient u zelf voor te zorgen. Wel is het uiteraard mogelijk uw verse producten bij ons te bestellen zoals groenten, eieren, fruit of vlees. 

Onze boerenkamers zijn boven onze ontvangstruimte gerealiseerd;  2 eenvoudige maar gezellige kamers (Ot en Sien) met in totaal 5 comfortabele bedden met verstelbare matrassen.

Alle matrassen worden jaarlijks gereinigd door Eurodream.

Er zijn 2 toiletten aanwezig, en een douche die men deelt. Honden zijn, in overleg, van harte welkom. Men dient wel rekening te houden met een trap die naar de kamers gaat. Onze accommodatie is helaas (nog niet) geschikt voor minder valide mensen.

De locatie is prima geschikt als uitvalsbasis voor een langere fietstocht met overnachting, of voor een langere tocht te paard/pony. Een paarden box inclusief hooi (krachtvoer in overleg) staat tot u beschikking.

Kosten per persoon per nacht: €35,00 (exclusief €1,25 toeristenbelasting pppn). Kinderen jonger als 5 jaar logeren gratis bij ons. Beddengoed is bij de prijs inbegrepen, handdoeken dient u zelf te verzorgen.  Het is ook mogelijk 1 of 2 weken te boeken op onze boerderij. Hiervoor gelden speciale tarieven. 

Gratis WIFI.      

 

 

Voor nadere informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Monique

Mocht u willen boeken, en heeft u binnen 24 uur nog geen  bericht van ons gehad, wilt u dan zo vriendelijk zijn telefonisch contact op te nemen met Monique: 06-29506548