Logeren bij de boer

Een heerlijk weekendje weg? Genieten van de rust en de stilte, de ruimte en van al onze dieren? U bent van harte welkom op boerderij De Weiden in Beltrum.

Midden in de mooie Achterhoek, tussen de plaatsen Groenlo en Borculo, bevindt zich onze gezellige bed & breakfast met twee kamers. De boerenkamers zijn boven onze ontvangstruimte gerealiseerd en dragen de namen Ot en Sien. In totaal staan er vijf comfortabele bedden aanwezig met verstelbare matrassen. Alle matrassen worden jaarlijks gereinigd door Eurodream.

De kamers op onze boerderij zijn van veel gemakken voorzien. Er zijn twee toiletten aanwezig en één douche die men deelt. Honden zijn, in overleg, van harte welkom. Wel dient men rekening te houden met een trap die naar de kamers gaat. Onze accommodatie is helaas (nog niet) geschikt voor minder valide mensen.

Als een echte boer(in)

Kinderen zitten niet graag stil en misschien u zelf ook niet. Bij melkveehouderij De Weiden laten we onze bezoekers daarom graag van het echte boerenleven proeven. Met Bennie op de tractor, samen met Monique en een van de honden de koeien uit de wei halen, het voeren van de alpaca's, kippen, pony's, varkens en geiten. Bij De Weiden is van alles mogelijk. Wij staan garant voor een onvergetelijk avontuur op de boerderij. Voor u en uw kinderen!

De locatie is prima geschikt als uitvalsbasis voor een langere fietstocht met overnachting of voor een langere tocht te paard/pony. Een paardenbox inclusief hooi (krachtvoer in overleg) staat tot uw beschikking.

Tarieven voor het logeren bij de boer

KAMER OT (2 personen) per nacht: €60,00, per week (6 nachten):  € 300,00 

KAMER SIEN (3 personen) per nacht: € 75,00, per week (6 nachten): € 400,00

 Verplichte eindschoonmaak € 50,00. Dient bij de boeking voldaan te word.

  • De prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden en toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n).
  • Handdoeken en ontbijtservice zijn niet inbegrepen. 
  • Gratis WIFI.    

Mocht u willen boeken, en heeft u binnen 24 uur nog geen bericht van ons gehad, wilt u dan zo vriendelijk zijn telefonisch contact op te nemen met Monique: 06-29506548