Avonturen van Ravi - deel 2


Hoi allemaal, nou tis allemaal wat hoor. Ik ben inmiddels alweer een week in mijn nieuwe huis  en och het valt eigenlijk best wel mee. Die vrouw en die man zijn eigenlijk best wel ok.
Ik krijg mijn natje en droogje maar moet nog wel steeds s nachts in die ijzeren gevangenis.  Maar ach ook daar wen je wel aan hoor en ben maar gestopt met janken want daar krijg je ook pijn van in je bek.
Ze komen me s morgens toch steeds wel halen. Ze vergeten mij dus niet!!
Overdag is het best tof want onderneem van alles met mijn vrouw, o en ik ben ook gestart met mijn opleiding.  Mijn vrouw noemt het clickeren of zoiets.  Ik snap het nog niet echt echt maar krijg wel steeds lekkere dingetjes.
En we spelen ook best veel dus dat is ook wel tof.
Die andere honden zijn ook wel mee te leven, gelukkig......
Die rooie draak , zoals mijn vrouw die hond noemt is best ok en de enige die met mij wil spelen. Ze is wel streng hoor,  maar dat schijn ik te moeten leren. Die oude zwarte tante zie ik niet veel want die slaapt veel. En die zwart met witte, tja weet niet goed wat ik daarvan moet denken, en hij niet van mij geloof ik. Heb het gevoel dat hij mij een beetje ontwijkt?
Och het zal wel wennen.
Het eten is hier wel goed.  Krijg af en toe wel dingen voorgeschoteld die ik echt niet ken  maar smaakt prima!!
Ik ben ook al een paar keer in dat ijzeren ding op wielen mee geweest want mijn vrouw zegt dat ik daar aan moet wennen.
Och nou ja ik was stoer he   en dan doe ik dat maar.
O en ze heeft ook nog zo n wandel wagen gekocht, en daar moest ik ook nog in. Hoe verzint ze het? Ik kan toch lopen  heb die pootjes toch niet voor niets gekregen......
Maar ze zegt dat ik nog niet te lang mag wandelen.....ppppffff
Overdag mag ik wel mee om die andere beesten gaan verzorgen. Die paarden vind ik wel grappig maar die koeien vind ik nog maar niets. 
De man hier gaat elke morgen vroeg de deur uit om koeien te melken zegt die   en s avonds ook. Gek hoor!
Ik mocht een keer mee om te kijken met mijn vrouw. Poe dat was nog wel ff eng.
Maar lieve honden mensen het gaat dus goed met mij. En bij jullie? Hoe gaat het met mijn zusje?
Geven jullie mijn moeder een knuffel.
Pootje van Ravi