Avonturen van Ravi - deel 3


Ik ben alweer 2 weken bij mijn nieuwe honden baasjes en eigenlijk is het best chil.
Moet af en toe wel dingen doen die ik helemaal niet zo tof vind,  maar ze zeggen dat het beter is. Zoals afgelopen week werd ik toch weer in dat gele ding op 4 wielen gestopt  en moest hier ook best lang alleen in blijven zonder mijn honden vriendjes......die mochten thuis blijven. 
Eerst ging ik, zoals mijn vrouw het noemde naar " oma". Nou dat heb ik geweten.....leek eerst best gezellig tot ik beter keek  poe....wat een hoop honden hadden ze daar, dat was even  wat teveel voor mij. Gelukkig bleven ze allemaal buiten. Binnen waren 2 mensen waaronder die " oma" en nog 3 honden die mij negeerden...nou ja zeg. Maar het was best wel leuk. Bezoekje was kort want ik moest weer in dat gele ding op wielen en nu gingen we nog verder. Naar een mevrouw die heel vriendelijk leek. Ik had haar al eens eerder gezien toen ik nog bij mijn moeder woonde. Nu moest ze weer een beetje bloed uit mijn poot hebben. Nu viel het wel mee  de eerste keer heb ik goed laten horen dat ik het er niet mee eens was!!
Toen we klaar waren kreeg ik wat lekkers en mocht ik nog even met deze mevrouw spelen.  Best wel tof!
Toen we weer naar huis gingen is mijn vrouwtje nog even gestopt en heb ik een stukje gewandeld in een mega groot bos  dat had ik nog nooit gezien. En een hoop honden!! Het bleek ook een " hondenbos"   nou mij teveel hoor. Ik was blij dat ik na een halve dag thuis was!!
Mijn honden vriendjes hier zijn wel ok, en we beginnen een beetje aan elkaar te wennen.
De enige die een beetje met mij wil spelen is die rode tante. Ze is wel duidelijk hoor en laat me ook weten als ik te ver ga. Ik krijg dan een correctie, doet ff pijn maar ik luister keurig hoor.
Verder ga ik met mijn vrouwtje wandelen,  de ene keer moet ik alleen mee, en de andere keer mag ik met de rest mee.
Dat vind die gevlekte poedel wel leuk geloof ik want hij wilde vorige in een heel groot weiland in 1 keer met mij spelen.  Dat ging even een beetje te enthousiast en toen belande ik in de sloot.....
Ik was helemaal nat en vies, maar he ik ben stoer he en een poedel!
Als we wat verder gaan met wandelen moet ik in een soort van wandelwagen, nou ja zeg, ik ben toch geen baby.  Maar mijn vrouw zegt dat het beter is en ik nog niet zoveel mag wandelen......pppffff ik kan dat best hoor.
Maar ik doe het maar braaf  maar vind die wandelwagen echt 3 keer niets!!
Tot de volgende keer
@Ravi