De Weiden - Leer en werkplek

De Weiden is een vertrouwde plek voor jongeren die een leer/werk plek zoeken, en die het nodig hebben structuur aan te brengen in hun leven. 

Onze maatschappij stelt steeds hogere eisen en verwachtingen vooral aan jongeren en jongvolwassenen. Op jonge leeftijd moeten er al keuzes gemaakt worden voor je latere leven.
Maar wat als je jezelf niet gezien voelt en als je nog niet echt goed weet wat je wil met je toekomst?
Bij ons mag je zijn wie je bent. Wij hebben geen creatieve hoekjes of voorgeprogrammeerde programma's. Wij zijn mensen met een groot hart en willen je graag begeleiden in je eigen unieke proces, in jouw eigen tempo.

Leer en werk trajecten kunnen vergoed worden vanuit je PGB. 

Voor meer informatie vraag gerust naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Door de omgang met de verschillende diersoorten die geen oordeel hebben mag je zijn en voelen wat er mag zijn. Je leert werken en omgaan met de verschillende diersoorten, samen met de boer en de boerin. Zeer kleinschalig (1 op 1 begeleiding) in een vertrouwde omgeving waar je geen nummer bent maar JIJ, een uniek persoon.

Jouw achtergrond is voor ons niet zo belangrijk. Alleen JIJ als persoon en mens. Wij willen je leren te laten schitteren vanuit je schaduwzijde.
We werken in een klein team met boer en boerin samen. Vanaf 1 augustus 2019 hebben wij ook weer plaats voor een vrijwilliger.  
Lijkt het je wat om een poosje mee te willen draaien in ons team, 1 of meerdere dagdelen per week neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

Voor jongeren, maar ook voor ouderen. Denk hierbij aan re integratie projecten, leer/werktrajecten of bureau HALT taakstraffen.
Bij ons mag je zijn wie JIJ bent!

DE WEIDEN = VERTROUWD - VEILIG - OVERZICHTELIJK