De Weiden - erkend stagebedrijf

Maak kennis met Lotte, een van de leerlingen de we hebben mogen begeleiden voor haar stage leerjaar 2021/2022. 

Lotte moest voor haar opleiding een vlog maken over de werkzaamheden op haar stagebedrijf. 

Ik zeg goed gelukt Lotte!!

Uiteraard is deze video in overleg en met goedkeuring van Lotte geplaatst. 

Volg jij een opleiding tot dierenverzorger of dierenarts assistente? Wil je in loondienst aan het werk in de (melk)veehouderij? Bij De Weiden kunnen leerlingen van verschillende ‘groen’ opleidingen terecht voor een leerzame stage. Wij zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij het SBB.

Praktijkgericht leren

Zet je stageplaats vast

Een stage bij De Weiden is bijzonder informatief. Een stagiair wordt bij ons niet zomaar in het diepe gegooid, maar goed begeleid en gecoacht. De praktijkbegeleider binnen het bedrijf zorgt voor voldoende tijd, ruimte en middelen, waardoor jij je opdrachten en taken goed kan uitvoeren. We hebben al veel leerlingen mogen begeleiden bij een leuke stage. In hun reacties lees je hoe ze hun stageperiode op onze boerderij hebben ervaren.

Bij De Weiden bieden we stages aan op het gebied van dierverzorging algemeen en specifiek voor de rundveehouderij. Je vindt onze stageplaatsen en de beschikbare hoeveelheden ook op stagemarkt.nl. Voor leerlingen die verder weg wonen, is een intern verblijf op onze boerderij mogelijk. Informeer gerust naar de opties. 
Zoek je een leuk stage adres? Stuur dan een mail met je motivatie en ik nodig je z.sm uit voor een kennismaking gesprek. 

Speciaal onderwijs

Ook voor de "speciale" leerlingen met (kenmerken van) autisme ben je bij de Weiden aan het juiste adres. Monique Is gecertificeerd autismecoach met veel kennis en ervaring in het begeleiden van deze "speciale" leerlingen.