De Weiden - erkend stagebedrijf

Volg jij een opleiding tot dierenverzorger of dierenarts assistente? Wil je boer worden of in loondienst aan het werk in de (melk)veehouderij? Bij De Weiden kunnen leerlingen van verschillende ‘groen’ opleidingen terecht voor een leerzame stage. Wij zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij het SBB.

Praktijkgericht leren

Een stage bij De Weiden is bijzonder informatief. Een stagiair wordt bij ons niet zomaar in het diepe gegooid, maar goed begeleid en gecoacht. De praktijkbegeleider binnen het bedrijf zorgen voor voldoende tijd, ruimte en middelen, waardoor jij je opdrachten en taken goed kan uitvoeren. We hebben al veel leerlingen mogen begeleiden bij een leuke stage. In hun reacties lees je hoe ze hun stageperiode op onze boerderij hebben ervaren.

Zet je stageplaats vast

Bij De Weiden bieden we stages aan op het gebied van dierverzorging algemeen en specifiek voor de rundveehouderij. Je vindt onze stageplaatsen en de beschikbare hoeveelheden ook op Stagemarkt.nl. Voor leerlingen die verder weg wonen, is een intern verblijf op onze boerderij mogelijk. Informeer gerust naar de opties of meld je nu aan voor een kennismakingsgesprek voor een leerzame stage op ons bedrijf.