De Weiden - leer-, en werkplek

 

De Weiden is een vertrouwde plek voor jongeren die een leerwerkplek zoeken en die het nodig hebben structuur aan te brengen in hun leven. In 2018 zijn wij gestart met kleinschalige dagbesteding voor jongeren en jong volwassenen vanaf 18 jaar. Wij hebben hiervoor geen creatieve hoekjes opgesteld of voorgeprogrammeerde programma's. Wij zijn mensen met een groot hart en willen je graag begeleiden in je eigen unieke proces, in jouw eigen tempo.

Zijn wie je bent

Dieren hebben geen oordeel, mede daarom mag je hier zijn wie je bent en voelen wat je wil. Je leert werken en omgaan met de verschillende diersoorten, samen met de boer en de boerin, in een vertrouwde omgeving waar je geen nummer bent, maar een uniek persoon.

Jouw achtergrond is voor ons namelijk niet zo belangrijk. Alleen JIJ als persoon en mens. Wij willen je laten schitteren vanuit je schaduwzijde. We werken zogezegd in een klein team met boer en boerin samen. Zo af en toe hebben wij ook plaats voor een vrijwilliger.  

Lijkt het je wat om een poosje mee te willen draaien in ons team, één of meerdere dagdelen per week? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn. 

Vertrouwd, veilig en overzichtelijk - voor iedereen

De Weiden is er overigens niet alleen voor jongeren, maar ook voor ouderen. Denk hierbij aan re-integratie trajecten, leer/werktrajecten of bureau HALT taakstraffen. Bij ons mag je zijn wie JIJ bent!